top of page

Ismerd meg 

előadóinkat, akik a divat világának izgalmas területein alkotnak és inspirálnak!

FÓNAGY DÓRA

"Személyes ambícióm, hogy a több, mint 30 éves építészet-design tervezés, az oktatás különböző módjai és a design platformom, a defo aktivitásai alapján a sok-sok lelkesedéssel átszőtt tapasztalatot tematikus előadások, workshopok alapján megosszam! Az utóbbi évek aktív nemzetközi építészeti fesztiváljainak és design heteinek élményei pedig inspiráló közös gondolkodásra késztetnek!"

TRENDEK, TENDENCIÁK

SÜLE KATI & SZAKÁCS GÁBOR

A Divatsztorik Süle Kati divat-és stílustanácsadó, personal stylist oktató, az érett korosztály stílusikonja és Szakács Gábor divatblogger, kortársdivat-oktató, haute couture szakértő kollaborációja. Küldetésünknek tekintjük, hogy a divatot, mint történelmi korokon átívelő művészeti ágat közelebb hozzuk a hétköznapi fogyasztókhoz.

"Izgalmas témákat dolgozunk fel az haute couture és az utcai viseletek világából. Beszélgetéseinkben érintünk divattörténeti érdekességeket, szó esik a divatról, mint művészeti ágról és mint üzletágról, ami nemcsak az öltözködésre, hanem az egész fenntartható világunkra hatással van."

SÜLE KATI
divat- és stílustanácsadó, személyi stylist

 


Személyi stylistként 2006 óta tevékenykedek, ahol kibontakoztathatom kivételes kreativitásomat, szaktudásomat, szépség iránti szenvedélyemet, valamit a részletek iránti fogékonyságomat. Több divattal foglalkozó iskolába oktatom a szakmám alapját, és saját remade kollekciómból divatbemutatókat rendezek. Egyedi divat-performanszokon keresztül mutatom be azt a látásmódot, ahogy a ruhákról és az öltözködésről gondolkodom. Tudatosan vállalom fel a harmadik kor szépségét, osztom meg nézeteim a médiában. A kortalan stílus életfilozófiáját egyedülálló módon képviselem idehaza, amit nemcsak a magyar divat szakma, hanem a nemzetközi is elismer. Hiszem és vallom, hogy a stílusos megjelenés alapja az önelfogadás, az egészséges önértékelés, ezért stílustanácsadóként a gardróbrendezésen keresztül segítek a hozzám forduló bizonytalan nőknek valódi énjük feltárásában.

sule_kati_01.jpg

SZAKÁCS GÁBOR

divatblogger, divattörténeti oktató, haute couture szakértő

 


Amikor kisgyerekként megkérdezték tőlem, mi szeretnék lenni, ha nagy leszek, habozás nélkül rávágtam: orvos, tanár vagy színész. Aztán később kiderült, az orvosi pálya számomra elérhetetlen, színésznek pedig nem vagyok elég tehetséges. Tanár lettem. A magyar nyelv különleges szépsége inspirált, a nyelvtani szabályok egyszerű, zsigerből jövő elsajátítása pedig soha nem okozott gondot. A diploma megszerzése után azt éreztem, ez nekem mégsem elég. Jött az isteni sugallat, az állandó kíváncsiságom kielégítésére az önmegvalósítás első lépcsőfokaként, újságírást kell tanulnom. Hamar rájöttem, hogy nem a politika irányába fogok szakosodni, a divat világa adja meg számomra a valódi kiteljesedést. Azóta több online és nyomtatott lapnak is írok, kipróbáltam magam kreatív stylistként és művészeti vezetőként is. 2015 óta saját blogot vezetek a legmenőbb magyar és külföldi divatházak szebbnél szebb termékeiről. Megszállottan figyelem az állandóan megújuló öltözködési trendeket, különös tekintettel a couture és haute couture vonalon. Szakmai kitartásomnak köszönhetően 2019 óta állandó meghívottja vagyok a Paris Fashion Weeknek, több neves divatházzal állok személyes kapcsolatban, a megszerzett tudásomat és tapasztalataimat pedig a hazai divatiskolákban és stílustanácsadó képzéseken oktatom.

Nincsenek közelgő események
bottom of page