top of page
Trendek, tendenciák ● Dinamikus tendenciaváltozás
Trendek, tendenciák ● Dinamikus tendenciaváltozás

Wed, Apr 03

|

Budapest, Bartók Béla út 20, 1111 Magyarország

Trendek, tendenciák ● Dinamikus tendenciaváltozás

● WORKSHOP ●

A regisztráció lezárult.
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

Apr 03, 2024, 5:00 PM

Budapest, Bartók Béla út 20, 1111 Magyarország

Az eseményről

FEDEZD FEL VELÜNK A TRENDEK ÉS TENDENCIÁK VILÁGÁT!

Az állandó életmódváltozás és a környezetünk megóvásának felelősége új, inspiráló irányokat jelöl ki mindannyiunk számára. Ismerd meg azokat az alapvető szempontokat, amelyek meghatározzák saját környezetünk formálását, legyen szó otthonunkról, munkahelyünkről vagy szabadidőnkről.

Ezen a workshopon betekintést nyerhetsz a nemzetközi design vásárok és design hetek világába, megismerheted az irányadó brandek szemszögét, és tanulhatsz az új életterek létrehozásáról a Természet-Ember-Közösség viszonyrendszere alapján. Felfedezheted, hogyan befolyásolja mindez a tereink létrehozását, és megismerheted az építészet, belsőépítészet és tájépítészet együttes értékeit és szempontjait.

Részletekben és gyakorlati példákon keresztül tanulmányozzuk a design stratégia kialakítását és a nemzetközi design hetek által inspirált innovációkat. 

Csatlakozz hozzánk, hogy megismerd azokat az új lehetőségeket és trendeket, amelyek a jövőbeli tervezési projektek alapját képezhetik!

     Előadó:

     Fónagy Dóra építész, designer

     Kinek ajánljuk?

     Akik már korábban szerzett tanulmányaikra vagy tapasztalataikra támaszkodva szeretnék továbbfejleszteni azokat a tendenciaváltozások által újraértelmezett tervezési szempontok mentén.

     Létszám

     Maximum 12 fő

     Időpont

     2024. április 03., 17:00-20:00

     Részvételi díj

     29.900 Ft

Vegyél részt egy inspiráló workshopon, ahol a legfrissebb trendek és tendenciák segítenek a tervezés során!

A jelentkezés a díj megfizetése után válik érvényessé. A regisztrációt követően emailben küldjük a díj megfizetésére vonatkozó tudnivalókat és egyéb részleteket.

A KREA Design Iskola és Junior Art Center jelenlegi és végzett hallgatóinak -20% kedvezményt biztosítunk a jelentkezés teljes időszakában.

Esemény megosztása

ISMERD MEG AZ ELŐADÓKAT!

Ismerd meg inspiráló előadóinkat, akik a divat világának izgalmas területein alkotnak és inspirálnak!

bottom of page